Disclaimer

Wanneer geldt de disclaimer?


De disclaimer geldt als u de website www.net-as.nl bezoekt.

Van wie is de website?
NET assurantiën is eigenaar van de website, gevestigd aan de:
NET assurantiën
Laan op Zuid 480
3071AB Rotterdam

Kvk nr.: 75230763
Afm nr.: 12046789

Geen advies
Op de website staat alleen algemene informatie. U krijgt geen persoonlijk advies, maar we geven dit wel als u dat wilt. Neemt u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing? Dat is uw eigen verantwoordelijkheid.

Fouten op de website
We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Klopt de informatie op de website niet (meer) en lijdt u daardoor schade? Dan is NET assurantiën niet aansprakelijk.

Auteursrechten
Alle informatie op de website, de vormgeving, huisstijl en logo's zijn van NET assurantiën. U mag de informatie op de website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privé-blog. Vermeld dan dat u de informatie heeft gevonden op www.net-as.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. Wilt u informatie op de website gebruiken voor commerciële doeleinden? Dan moet u NET assurantiën eerst toestemming vragen.

Websites van anderen
Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk.

Nederland
De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Wijzigingen
We kunnen de regels van de disclaimer aanpassen.