Particulier

Advies over verzekeringen

U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en uw wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaalt u niet te veel? Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn, is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur beslist nodig.
MEER DAN EEN GOED ADVIES

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

MEER INFO


ONAFHANKELIJK EN DESKUNDIG VERZEKERINGSADVIES

Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die past bij uw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig.


PERSOONLIJKE BENADERING

Misschien bezoekt u vergelijkingssites als u een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen. Als uw adviseur doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen uw specifieke situatie en kunnen u daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat.


WIJ GEVEN U EEN DESKUNDIG ADVIES OVER ONDERSTAANDE VERZEKERINGEN

WonenWoonhuis, inboedel, woonboot, glas
Recht & aansprakelijkheidAansprakelijkheid, rechtsbijstand verkeer, gezinsrechtsbijstand
VervoerPersonenauto, motorrijwiel, oldtimer personenauto
UitvaartOverlijdensrisico, uitvaart
ArbeidsongeschiktheidAOV, WAO-gat, woonlasten AOV
OngevallenGezinsongevallen, ongevallen inzittenden, ongevallen opzittenden
RecreatieTourcaravan en vouwwagen, stacaravan
ReisDoorlopende reisverzekering
RisicoOverlijdensrisico: Annuïtair dalend, lineair dalend, gelijkblijvend, op vaste termijn
DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN

Wij verlenen een financiële dienst voor complexe zaken waaronder risico's afdekken en vermogensopbouw. Hierdoor zijn wij wettelijk verplicht om dienstverleningsdocumenten aan u te overleggen. Hierin staat informatie over onze dienstverlening, onze onafhankelijkheid en onze kosten als adviseur. Wij adviseren u om de relevante documenten op uw gemak door te nemen. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dienstverleningsdocument risico's afdekken
Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen