Zakelijk

Advies over bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer weet u dat er behalve veel kansen ook risico’s bestaan voor uw onderneming. Tijdens het in kaart brengen van deze risico’s maakt u vaak zelf een afweging wat betreft de consequenties voor uw onderneming, uw personeel of privévermogen. Sommige risico’s vallen te beheersen echter zijn niet alle gebeurtenissen te voorzien en vooral te overzien wat betreft financiële gevolgen. Denkt u maar aan brand in uw bedrijfspand of schade die wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een opdracht. Gebeurtenissen die klein beginnen maar soms grote gevolgen kunnen hebben.

De juiste bedrijfsverzekeringen!

De adviseurs van Net. assurantiën hebben veel ervaring met de verzekeringsmarkt. Wij kunnen de diverse soorten bedrijfsverzekeringen inzichtelijk maken voor u en adviseren welke voor uw onderneming noodzakelijk zijn. Uiteraard letten wij op dat er niet te veel betaald wordt, dat de verzekeringen elkaar niet overlappen en of er voordelige combi pakketten mogelijk zijn voor u! Deze factoren gecombineerd met onze service, jarenlange expertise en het op maat gesneden advies zorgen ervoor dat diverse ondernemers ons altijd prima weten te vinden.

Wij geven u een deskundig advies over onderstaande bedrijfsverzekeringen.

VervoerZakelijke personenauto, zakelijke bestelauto, aanhanger
ZZPZZP adviserend, ZZP Uiterlijke verzorging
EigendomInventaris, gebouw, goederen, geld
PersoneelOngevallen, ziekteverzuim, WGA-eigenrisicodrager
OndernemersArbeidsongeschiktheid, overlijdensrisico
Bedrijfscontinuïteit Bedrijfsschade, extra kosten

DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN

Wij verlenen een financiële dienst voor complexe zaken waaronder risico's afdekken en vermogensopbouw. Hierdoor zijn wij wettelijk verplicht om dienstverleningsdocumenten aan u te overleggen. Hierin staat informatie over onze dienstverlening, onze onafhankelijkheid en onze kosten als adviseur. Wij adviseren u om de relevante documenten op uw gemak door te nemen. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dienstverleningsdocument risico's afdekken
Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen